BLOG
jegyzőknek informatikáról közérthetően Jegyzőként csatlakozzon a Dokumentumtár Facebook oldalához, hogy ne maradjon le a legfrissebb informatikai postjainkról!

Az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (továbbiakban: E-ügyintézési tv.) rendelkezéseinek megfelelően az elektronikus ügyintézés feladatait az adott önkormányzat polgármesteri hivatala, vagy a közös önkormányzati hivatal fogja ellátni. Az ütemtervben meghatározandó tevékenységek döntő része is a Hivatalban fog zajlani, az önkormányzat csak egyes döntési és tájékoztatási feladatoknál lesz érintett. Az ütemterv ennek megfelelően nagyobb részt hivatali feladatokat határoz meg, összeállításához és a feladatok támogatásához olyan szakértőket kell választani, akik mind jogszabályi mind közigazgatási, mind informatikai területen mélyreható tapasztalatokkal rendelkeznek.

Az OKOS Önkormányzat Akadámia 3 szakértője biztosítja a kötelező elektronikus ügyintézésre való átállás szakszerűségét és kockázatmentes támogatását.

Dr. Gyergyák Ferenc

igazgatásszervező, jogász, szabályozási (kodifikációs) szakjogász, címzetes egyetemi docens (Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar), mesteroktató (Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar)
Rendszeresen publikál, számos cikk, könyv szerzője, társszerzője. Harmincöt évet dolgozott a közigazgatásban. 2003-2016 között a Közszolgálati Tisztviselők Szakmai Szervezeteinek Szövetsége (KÖZSZÖV) főtitkára. 2016. szeptember 1-jétől a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) főtitkára.

Varga János

mérnök-közgazdász, rendszerszervező
Több mint 20 év gyakorlattal rendelkezik önkormányzati informatikai projektek vezetésében. Jelenleg az Okos Magyarországért Civil Társaság ügyvezetőjeként projektvezetési tanácsadással foglalkozik.

Balatoni Péter

mérnök informatikus, rendszerszervező
A Dokumentumtár.hu alapítója. Az Országos Jegyző-Közigazgatási Konferencia rendszeres előadója. 17 éve dolgozik országos hatáskörű szervek, önkormányzati hivatalok, jogszabályból eredő informatikai feladatainak támogatásában.

A NYUGODT DÖNTÉS GARANCIÁVAL biztosra mehet, hiszen 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk a teljesítést követő 10 napon belül.  

Tekintse meg, milyen előnyöket kínál Önnek az OKOS Önkormányzat Akadémia a felkészülési ütemterv szakszerű elkészítésén túl és jelezze csatlakozási szándékát 2017. június 21-ig kedvezményesen. 

 

 

A DOKUMENTUMTÁR.HU és az OKOS Magyarországért Civil Társaság közreműködésével.